Kamil Grabara fryder sig over tabt Brøndby-guld

Nyheder
torsdag, 30 maj 2024 kl. 16:02
kamil grabara
Søndagens traume på Brøndby Stadion er stadig et åbent sår for mange Brøndby-fans, men nu gør FC Københavns kontroversielle polske målmand, hvad han kan for at tyre ekstra salt i såret.
Kamil Grabara skifter væk fra Danmark og Superligaen efter denne sæson, og han mangler kun playoff kampen mod Randers fredag aften, inden han er færdig i FC København.
Han har igennem sin karriere ikke været bleg for at lægge sig ud med alt og alle. Hvad enten det var modstandere eller holdkammerater. Det sidste kan den australske landsholdsmålmand Mathew Ryan i hvert fald skrive under på.
Nogle af dem, der ofte har fået en sviner fra Kamil Grabara er Brøndby, om hvem polakken sjældent har haft særligt mange pæne gloser at benytte.
Tilbage i november var han således ude med krads kritik af holdet fra Vestegnen, da han i et interview med Viasat ironisk sagde, at Brøndby var ligeså gode som Manchester City, og at de i øvrigt aldrig ville vinde mesterskabet, så længe Grabara selv var at finde i FCK.
Nu har Grabara så givet et stort afskedsinterview til FCK-tv, og her reflekterer han over sæsonen, men kan alligevel ikke dy sig for at sparke bagud.
- Vi fik serveret så mange chancer, og det er meget sjældent i fodbold. Vi tabte derbyet og til FC Nordsjælland og troede, det var slut. Så vandt vi fire-fem kampe, og så var vi pludselig nummer ét igen. Og så kampen i Parken, hvor vi smed det hele, så lå vi på den tredjeplads, som alle er ligeglade med.
- At Brøndby ikke vandt mesterskabet, får det til at føles lidt bedre. Det er jeg nødt til at sige. Ellers ville skulle jeg høre meget for mit citat om, at Brøndby ikke vil vinde mesterskabet, mens jeg var her. Men du kan ikke bygge din glæde på andres skuffelse. Hvis du gør det, så er du en rådden person.