Efter rekordsalg til Brøndby: De troede vi var bindegale

Nyheder
fredag, 31 maj 2024 kl. 13:41
filip bundgaard carsten v jensen
Filip Bundgaards rekord skifte i vintervinduet fik en del kritikere til at løfte øjenbrynene, fortæller Randers direktør Søren Pedersen forude for sæsonens sidste kamp.
Superligasæsonen 2023/24 er næsten forbi. Fredag mangler der dog lige en sidste kamp, da FC København og Randers FC skal fordele den sidste plads om kvalifikationen til Conference League mellem sig.
Et kvalifikationsspil, som Brøndby som bekendt allerede er kvalificeret til via andenpladsen i ligaen, og som de tager hul på den 25. juli.
For FC København har sæsonen uanset udfaldet af denne kamp været en fiasko, mens det for Randers’ vedkommende kan blive en jubel sæson, skulle de lykkes med at fravriste københavnerne den sidste plads ud i Europa.
For det var der ikke mange, der havde set dem gøre for blot et par måneder tilbage.
Her valgte klubben nemlig at sælge sin helt store offensive profil Filip Bundgaard til Brøndby i en rekordhandel på 22,5 millioner danske kroner.
En handel der gjorde ham til den næstdyreste spiller handlet mellem to Superligaklubber, kun overgået af Victor Nelssons skifte fra FC Nordsjælland til FC København tilbage i sommeren 2019.
For Brøndby var det et tydeligt statement om, at der var blevet skruet på nogle økonomiske knapper på Vestegnen, så man nu igen kunne konkurrere med de største hold i ligaen på det parameter, men for Randers var det en sportslig svækkelse, der fik flere kritikere til at rasle med sablen.
- Der var nogen, der troede, at vi var bindegale, da vi solgte Filip. Men det har vi da fået modbevist, siger Søren Pedersen således i et interview med Tipsbladet.
Filip Bundgaard nåede i løbet af foråret at spille 15 kampe for Brøndby og score en enkelt gang. Det mål kom i kampen mod Silkeborg på udebane i næstsidste runde, da Brøndby ved den lejlighed vandt med 2-0.