Filip Bundgaard: Brøndby er en familie

Nyheder
fredag, 07 juni 2024 kl. 14:16
filip bundgaard bif
Selvom han kun har været i Brøndby i et halvt års tid, så er Filip Bundgaard faldet godt på plads i klubben, hvor flere ting har overrasket ham positivt.
Det var lidt af en transferbombe, der landede i slutningen af vintervinduet, da Brøndby kunne offentliggøre, at de havde hentet stortalentet Filip Bundgaard hos Superliga-rivalerne fra Randers FC.
Det var nemlig den næststørste handel mellem to danske klubber i Superligaens historie, men det var også forventet, at Filip Bundgaard lige skulle vænne sig til omgivelserne i sin nye klub.
Det har han nu haft knap et halvt år til, og derfor er det også en fortrøstningsfuld Filip Bundgaard, der ser tilbage på den første håndfuld måneder i blåt og gult.
- Jeg har lært en masse ting, for det er et nyt system, en ny klub, og jeg har også mødt en masse nye mennesker.
- Nu har jeg fået et par startpladser i slutningen af sæsonen, så jeg synes, at jeg er kommet rigtig godt ind i det, fortæller han i et interview med Bold.
Udover det rent spillemæssige, så har en af de ting der har gjort størst indtryk på Filip Bundgaard siden skiftet fra Randers til Brøndby været fansene og deres utrolige støtte, som de leverer uge efter uge.
- Det overrasker mig, at det er så stor en klub med så mange mennesker. Jeg er også rigtig overrasket over fansene. Det er bare kæmpestort.
- Brøndby er bare en familie, der står sammen, og det er en arbejderklub, og det er noget af det, der har overrasket mig mest. Noget af det fedeste ved at være i Brøndby er den familie, vi er.
Filip Bundgaard nåede i sin første halvsæson at spille 15 kampe for Brøndby, hvori det blev til et enkelt mål og to oplæg. Det har dog ikke været helt nok til at holde ham inde på en fornem talent liste, som du kan læse mere om her.