Filip Bundgaard efter nedtur: Vil helst ikke tale om det

Nyheder
onsdag, 05 juni 2024 kl. 17:11
filip bundgaard
Efter et skuffende nederlag i sidste runde af Superligaen har Brøndby-spilleren Filip Bundgaard haft det svært.
Nederlaget til AGF betød, at Brøndby missede muligheden for at vinde mesterskabet, hvilket har efterladt Bundgaard med en følelse af bitterhed.
Selvom det er flere uger siden, ønsker Bundgaard stadig helst ikke at tale om den dramatiske kamp, hvor Brøndby tabte 2-3 på hjemmebane til aarhusianerne.
Bundgaard havde en gylden mulighed for at score til 2-0 efter 30 minutters spil, men hans skud endte langt over målet. Om den afgørende situation siger Bundgaard til Bold:
"Det tænker jeg ikke så meget over nu, fordi jeg er videre fra det. Det var selvfølgelig hårdt, men nu må man kigge fremad." Hans fokus ligger nu på fremtiden og på at komme videre fra nederlaget.
Selvom Bundgaard fortsat er påvirket af kampen, er han overbevist om, at Brøndby kan genvinde deres plads i toppen af Superligaen.
"Det tror jeg helt klart, at vi kan. Hvis vi bare bliver ved med at spille det samme spil, som i den seneste sæson, tror jeg helt sikkert, at vi kommer op i toppen igen." Bundgaard fremhæver holdets kvalitet og system som styrker, der kan bringe dem tilbage i mesterskabskampen.
Siden hans skifte fra Randers til Brøndby i vinter, har den 19-årige offensivspiller fået spilletid i 15 kampe for klubben.
Bundgaard har trods det hårde nederlag ikke mistet håbet for fremtiden. Han understreger, at holdet har det nødvendige potentiale til at kæmpe med om mesterskabet igen.
Mens han bearbejder skuffelsen fra Superligaen, er Bundgaard nu i Spanien med U21-landsholdet, hvor han forsøger at fokusere på de kommende udfordringer. Om denne tid siger han: "Det vil jeg helst ikke tale om, hvis vi kan komme uden om det. Fordi det selvfølgelig var rigtig hårdt, og nu vil jeg gerne bare se fremad."
Brøndby-spillerne og deres fans må nu rette blikket mod fremtiden og håbe på, at næste sæson vil bringe større succes og muligvis det mesterskab, de lige akkurat gik glip af i år.
Bundgaard og hans holdkammerater er fast besluttede på at lære af deres erfaringer og komme stærkere tilbage.
På torsdag skal Bundgaard og U21-landsholdet møde Norges talenter i en testkamp, hvor Bundgaard får endnu en mulighed for at vise sit værd og hjælpe holdet til sejr. Kampen kan følges på ForDanmark.dk.