Filip Bundgaard: Brøndby var det rigtige skridt

Nyheder
onsdag, 19 juni 2024 kl. 12:47
filip bundgaard
Vinterindkøbet Filip Bundgaard fortæller i en podcast om overvejelser bag at skifte til Brøndby i stedet for allerede nu at søge udenlands.
Brøndby måtte have den helt store tegnebog op ad lommen, da de i vinters hentede Filip Bundgaard i Randers FC for en pris, der gjorde ham til den næstdyreste spiller nogensinde handlet mellem to danske klubber.
Dengang betegnende flere medier og eksperter det som lidt af en bombe og en overraskelse, at Brøndby var i stand til at tiltrække så stort et talent som Filip Bundgaard, der ganske givet også kunne have søgt udenlands.
Men for hovedpersonen selv var der stadig mulighed for at udvikle sig i Superligaen, hvilket han fortæller om i podcasten Bag facaden.
- Jeg følte bare, at jeg havde mere at udvikle her i Danmark, og det har jeg også her i Brøndby, og det kan jeg allerede mærke. Lige nu har jeg det rigtig godt med at være her, og jeg føler også, at det var det rigtige skridt for mig, så jeg glæder mig bare til den næste tid her.
Filip Bundgaard skulle tors det store prisskilt lige bruge lidt tid på at blive kørt ind på holdet, men det var også ganske naturligt, og det har også været med til at fritage ham for lidt af presset, at han ikke fra allerførste dag skulle ind og være stjernen på holdet.
- Jeg har det rigtig fint med det. Man ved godt, at der er en tilvænningsperiode for en ny spiller i en ny klub, og jeg er stadig ved at vænne mig til systemet og alt omkring, hvilket går rigtig fint. Så jeg er rigtig tålmodig og tror på, at det nok skal komme.
Til trods for lidt tilvænning lykkedes det for Filip Bundgaard at få spilletid i 15 kampe i foråret, hvori det blev til en enkelt scoring og to oplæg.