Filip Bundgaard glider ud af fornem liste

Nyheder
torsdag, 06 juni 2024 kl. 18:06
filip bundgaard
Brøndby-angriberen var tidligere regnet som værende det 67. største talent i Europa, men nu er han gledet helt ud af top 100.
Det er gået forholdsvis stærkt for Filip Bundgaard. I vinters skiftede han Randers ud med Brøndby IF i en handel, der blev den næstdyreste mellem to danske klubber.
Efter lidt tilvænningstid i de første par kampe på Vestegenen, hvor der var et nyt system at vænne sig til, begyndte stortalentet at få mere og mere spilletid hen mod slutningen af sæsonen.
I næstsidste kamp ude mod Silkeborg lykkedes det så endelig for angriberen at score sit første mål i den blå og gule trøje.
Men scoringen og den generelt gode afslutning på sæsonen har tilsyneladende ikke været nok til at overbevise om, at han fortsat er et af Europas største talenter.
Hvert år uddeles Golden Boy prisen til det største talent under 21 år, og det er italienske Tuttosport, der står for den uddeling, som har fundet sted siden 2003.
Det var Rafael van der Vaart der vandt den allerførste pris, mens en vis Lionel Messi gjorde ham kunsten efter i den efterfølgende sæson.
Selvom prisen først uddeles senere på året, så udkommer Tuttosport løbende med et index over, hvilke spillere der aktuelt er at regne for de bedste spillere under 21 år.
Her var Brøndbys Filip Bundgaard i april nummer 67 på listen, men for juni-udgaven er angriberen nu gledet helt ud af top 100.
Til gengæld er der stadig en del Superligaspillere at finde på listen, hvor Tobias Slotsager fra nedrykkede OB er den bedst placerede danske spiller med en position som nummer 51, mens FC Nordsjællands Andreas Schjelderup er bedst placerede Superliga aktør på 27. pladsen.
Barcelonas Lamine Yamal topper endnu engang listen, mens Benficas João Neves fra Benfica er nummer to. Sidste års vinder blev i øvrigt engelske Jude Bellingham.