Fransk storklub vil hente Jesper Lindstrøm

Nyheder
tirsdag, 04 juni 2024 kl. 14:37
jesper lindstroem napoli
Jesper Lindstrøm kan meget vel være på vej mod en ny klub denne sommer, og en fransk klub står muligvis klar til at tage imod den danske offensivspiller.
I Napoli er der behov for forandring. Efter at have triumferet i Serie A forrige sæson, oplevede klubben en markant nedtur i den seneste sæson, hvor de endte på en skuffende 10. plads.
Dette betyder, at Napoli ikke vil deltage i europæisk fodbold næste sæson for første gang i 14 år.
Derudover forventes det, at Antonio Conte snart bliver præsenteret som Napolis nye cheftræner, hvilket sandsynligvis vil føre til en større omrokering af truppen.
Den velkendte italienske fodboldjournalist Gianluca Di Marzio har nævnt flere spillere, der kan komme til eller forlade Napoli denne sommer. Mest relevant for danske fans er dog, at Jesper Lindstrøm ser ud til at være på vej væk. Ifølge rapporterne er han 'ude'.
Franske Lyon har angiveligt et godt øje til den danske kantspiller og har udtrykt interesse i at leje Jesper Lindstrøm. Som en mulig erstatning for Lindstrøm peger Gianluca Di Marzio på Nicolò Cambiaghi fra Empoli, som Napoli skulle have et godt øje til.
Jesper Lindstrøm skiftede fra Brøndby IF til Eintracht Frankfurt i sommeren 2021, hvor han oplevede stor succes, især i sæsonen 2022/23. Hans præstationer i Tyskland førte til en overgang til Napoli sidste sommer, men han har haft svært ved at finde fodfæste i Italien.
Selvom han har spillet 22 Serie A-kampe i denne sæson, har de fleste af hans optrædener været som indskifter, og han har endnu ikke scoret eller lagt op til et mål for Napoli.
Denne sommer er afgørende for Napoli, der skal genopbygge og styrke truppen efter den skuffende sæson.
Med manglende europæisk fodbold er der et pres for at træffe de rette beslutninger for at vende tilbage til toppen af italiensk fodbold.
Antonio Conte, en erfaren træner, er rygtet til at tage over, og hans ankomst kan betyde store ændringer i truppen, hvor nye spillere kan blive hentet ind, og eksisterende spillere kan finde nye klubber.
En af de spillere, som forventes at forlade Napoli, er Jesper Lindstrøm. Hans begrænsede spilletid og manglende mål og assists indikerer, at hans fremtid ligger et andet sted.
Lyon i Ligue 1 er blevet nævnt som en mulig destination, og klubben skulle være interesseret i at leje Lindstrøm.
Napoli er nødt til at finde en erstatning, der kan forbedre klubbens offensive kapacitet. Gianluca Di Marzio har nævnt Nicolò Cambiaghi fra Empoli som en potentiel tilføjelse til Napolis trup.
Cambiaghi har imponeret i Serie A, og han kunne være den type spiller, som Napoli har brug for til at genopbygge deres offensiv.
Napoli står over for en vigtig overgangsperiode, hvor de skal tage strategiske beslutninger for at sikre en konkurrencedygtig trup til næste sæson.
Med en ny træner og potentielt nye spillere kan Napoli forhåbentlig vende tilbage til toppen af italiensk fodbold og genvinde deres plads i europæiske turneringer.
Jesper Lindstrøm begyndte sin professionelle karriere i Brøndby IF, hvor hans imponerende præstationer fangede større klubbers opmærksomhed.
I 2021 skiftede han til Eintracht Frankfurt, hvor han hurtigt blev en nøglespiller og oplevede stor succes, især i sæsonen 2022/23. Denne succes førte til hans overgang til Napoli, men hans tid i Italien har været mindre bemærkelsesværdig.
Trods udfordringerne i Napoli er Lindstrøm stadig en talentfuld spiller, der har potentiale til at genfinde sin form i en ny klub. En overgang til Lyon kan give ham den nødvendige spilletid og mulighed for at genoplive sin karriere.