Kasper Hjulmand efter EM-fravalg: Det er Jesper Lindstrøms problem

Nyheder
lørdag, 01 juni 2024 kl. 10:32
kasper hjulmand jesper lindstrom
Landstræner Kasper Hjulmand har offentliggjort navnene på de 26 spillere, der skal repræsentere Danmark ved EM i Tyskland.
En bemærkelsesværdig udeladelse fra truppen er den tidligere Brøndby-profil Jesper Lindstrøm, der i øjeblikket spiller for Napoli. Lindstrøm har haft en svær sæson i Italien, hvilket har påvirket hans udtagelse til landsholdet.
Lindstrøm har kun fået begrænsede spilleminutter for Napoli i denne sæson, hvor han har optrådt i 22 Serie A-kampe med samlet 412 spilleminutter.
Hjulmand påpeger, at Lindstrøm ikke bliver brugt på den optimale måde i Napoli, hvilket har påvirket hans præstationer og spilletid.
"Det er det, som måske er problemet for Lindstrøm. Han er måske ikke den fødte kantspiller. Han har det lidt bedre længere inde i banen, hvor rummene er lidt større, og han kan gå ned. Han er dribler, men han er ikke en kantspiller, som nogle af de andre er som Isaksen," forklarer Hjulmand.
Hjulmand uddyber, at Lindstrøm i sine tidligere klubber, Brøndby og Frankfurt, har haft større succes, når han har spillet mere centralt på banen.
Her har han haft mulighed for at bruge sin dribleevne og gå i dybden, hvilket har givet ham større frihed og bedre præstationer.
Den 24-årige Lindstrøm har heller ikke formået at imponere på landsholdet i de seneste måneder. Hjulmand erkender, at både Lindstrøm og en anden spiller, Isaksen, har været langt fra at få regelmæssig spilletid.
Dette har været et vedvarende problem, som har påvirket Lindstrøms præstationer på landsholdet.
"Lindstrøm har været ude af holdet, stort set siden han kom, så det har været en lang periode. Han har ikke rigtig haft niveauet på landsholdet i foråret i de kampe, som han har spillet," siger Hjulmand.
Danmark står over for deres første kamp ved EM mod Slovenien den 16. juni, og Hjulmand håber, at den valgte trup vil kunne præstere på højeste niveau.
Udeladelsen af Lindstrøm understreger de udfordringer, som spillere kan stå over for, når de skifter klub og forsøger at tilpasse sig nye systemer og roller.