Frederik Alves om svær tid: Skal jeg dø lige om lidt?

Nyheder
fredag, 21 juni 2024 kl. 11:13
20230627fb 0075
Forsvarsspilleren er heldigvis tilbage på træningsbanen igen og arbejder frem mod et comeback, men tiden med de mange indgreb og usikkerheden tog hårdt på Frederik Alves.
Det begyndte som lidt problemer med akillessenen. Og selvom det aldrig er godt for en fodboldspiller, så var det alligevel de færreste, der havde forudset, hvad der dernæst skulle forfølge for Frederik Alves.
For en udviklet infektion omkring selvsamme akillessene betød, at han måtte hasteopereres, og på det tidspunkt havde lægerne svært ved helt at finde ud af, hvordan de skulle komme problemerne til livs.
Den usikkerhed satte sig også i Frederik Alves, der i et interview hos 3point fortæller åbent om den svære tid, hvor mange negative tanker fyldte meget.
- Det gik ret stærkt det hele, vil jeg sige. Lige til at starte med vidste de jo ikke noget. Det var rigtig ubehageligt, fordi man kunne jo tænke på alt. Om det er kødædende bakterier, eller om det er noget andet helt fucked up. Skal jeg dø lige om lidt, eller vågner jeg uden et ben? Skal det saves af, fortæller Frederik Alves om den svære tid i forbindelse med indgrebene.
Heldigvis forløb operationen godt, og Frederik Alves er nu i færd med at genoptræne, og han har endda brugt noget af ferien på at selvtræne, så han kan være helt klar til den nye Superliga-sæson, hvor han altså forventes at kunne gøre comeback efter mere end et halvt år ude med den drilske skade.
I interviewet benytter han samtidig lejligheden til at takke de holdkammerater, der var forbi for at besøge ham på hospitalet, samt de mange personer der sendte ham ønsker om god bedring, mens han var indlagt.
- Jeg vil gerne sige tak til alle dem, der var inde at besøge mig og tak for alle beskederne. Det har virkelig været dejligt at få og læse dem alle sammen. Ja, tak for det.