Horsens vil hente Kevin Mensah

Nyheder
mandag, 27 maj 2024 kl. 15:32
kevin mensah bif
Kevin Mensah tiltrækker interesse fra AC Horsens forud for kontraktudløb.
Brøndby IF's erfarne wingback, Kevin Mensah, står over for en usikker fremtid, idet hans kontrakt med klubben udløber ved årets udgang.
33-årige Mensah, der har tjent Brøndby i over syv år med mere end 150 kampe på bagen, kan være på vej væk fra Vestegnen allerede denne sommer, ifølge Tipsbladet.
Mensah har i denne sæson haft en marginal rolle på holdet, og det ser ud til, at hans tid i klubben lakker mod enden.
Hans manglende spilletid og den nært forestående kontraktudløb gør, at både Brøndby og Mensah selv sandsynligvis er åbne for at finde nye veje.
En af de klubber, der angiveligt viser stor interesse for Mensah, er AC Horsens. Klubben står over for sin anden sæson under amerikansk ejerskab og ønsker at styrke truppen for at opnå en tilbagevenden til Superligaen.
Et centralt navn i denne forbindelse er Martin Retov, der denne sommer overtager posten som cheftræner i AC Horsens efter at have været assistenttræner i Brøndby IF.
Retov og Mensah har et godt kendskab til hinanden fra deres fælles tid i Brøndby, hvilket gør en potentiel transfer endnu mere interessant.
For at få Mensah til klubben allerede nu skal AC Horsens dog betale en transfersum, da hans kontrakt med Brøndby først udløber til vinter.
De amerikanske ejere af AC Horsens har tidligere vist villighed til at investere i klubben, hvilket kan indikere, at en aftale kan komme på plads.
Selvom interessen fra AC Horsens er konkret, er det ikke givet, at Mensah vil tage skridtet og flytte til Jylland.
Der er flere faktorer, der skal falde på plads, herunder enighed mellem klubberne og Mensahs egen beslutning om fremtiden.
Netmediet nævner også, at Frederik Holst, en tidligere Brøndby-spiller, har været på radaren hos AC Horsens, men det ser ikke ud til, at han vil slutte sig til klubben på nuværende tidspunkt.
AC Horsens har haft en svær sæson i 1. division, hvor de, trods en nedrykkerstatus fra Superligaen, endte i den nedre halvdel af tabellen.
Denne skuffende præstation førte til fyringen af både cheftræner Joakim Persson og sportsdirektør Niels Erik Søndergård.
Med nye ledelseskræfter og mulige spillerforstærkninger som Kevin Mensah håber klubben at vende skuden og kæmpe sig tilbage til dansk fodbolds fineste række.