Jesper Sørensen: De unge skal trykke de gamle på maven

Nyheder
søndag, 30 juni 2024 kl. 15:29
jesper sorensen brondby if
Når Brøndby inden længe drager til Østrig på træningslejr, så sker det med fire talenter fra Masterclass.
Forberedelserne frem mod den kommende sæson er i fuld gang, og den 7. jul drager hele Brøndbys trup så på træningslejr i Østrig.
Her venter et par interessante testkampe mod stærke hold som de tjekkiske mestre fra Sparta Prag, belgiske Royal Antwerp, der var i Champions League sidste sæson, og den ukrainske storklub ​​Dynamo Kyiv.
Her får vi for alvor mulighed for at se, hvor langt Brøndby er i forberedelserne til den kommende sæson, ligesom der muligvis også bliver lejlighed til at stifte bekendtskab med et par nye navne i truppen.
- Vi skal have Lukas Larsen med, vi skal have Adam med, vi skal have Philip Søndergaard med. De var også med i vinter, så har vi et par unge målmænd, vi skal have med. William Sonne skal også med. Som det ser ud nu, fortæller Jesper Sørensen i et interview med BrøndbyLyd.
Det er ikke unormalt, at klubber hiver unge spillere med på træningslejr, for at de kan snuse til stemningen og få en fornemmelse af, hvad det kræves for at gøre sig gældende i senior fodbold, men for Jesper Sørensen handler det ikke kun om, at de unge skal samle erfaring til senere. De skal også udfordre de ældre og mere etablerede navne.
- Der er masser af unge spillere, der får mulighed for at vise sig frem, og der skal vi også tage et boost fra.
- Den her trup skal også ændre sig over sommeren, selvom det er de samme spillere. Der skal stadigvæk være mulighed for forskydninger, og det skal jo komme indefra i gruppen. Der er nogle af de unge spillere, der står på nippet til at skulle trykke nogle af de gamle på maven.