Jesper Sørensen sætter dato på Alves comeback

Nyheder
fredag, 28 juni 2024 kl. 18:28
frederik alves broendby
Det lysner så småt for Fredrik Alves, der er i fuld gang med genoptræningen, og Jesper Sørensen håber på, at han kan bringe ham i spil i løbet af opstarten.
Den 3. marts. Det var sidste gang, at Frederik Alves spillede en betydende kamp for Brøndby, for efter det fulgte et sandt skadeshelvede, der virkelig satte forsvarsspillerens tålmodighed på prøve. Det var en periode, der var ekstrem hård for Frederik Alves, som du kan læse mere om her.
Men nu er der så småt lys for enden af tunnellen. Frederik Alves er i fuld gang med genoptræningen efter sin skade og operation, og han er efterhånden så langt henne i processen, at Jesper Sørensen begynder at kunne regne ham ind i planlægningen mod den kommende sæson. Det siger han i et interview med BrøndbyLyd.
- Han har haft en lang skadespause, og hans akillessene er ved at være stærk igen. Vi passer selvfølgelig på ham, efter så lang en pause, og ser hvor meget vi kan presse ham nu.
- Men han er ved at være klar igen, og han ser stærk ud, i forhold til hvor vi havde forventet han skulle være. Så lidt foran planen, og vi håber at han kan være klar til sæsonstarten.
Brøndby spiller lørdag sæsonens første træningskamp, når de møder Vejle Boldklub, men den kamp er endnu for tidlig for Alves, fortæller Jesper Sørensen, der kigger lidt frem og til kampene efter træningslejren i Østrig i forhold til at se et comeback for sin forsvarsspiller.
- Det bliver nok for meget, at få ham i kamp nu her, men måske i den allersidste træningskamp, skulle han gerne kunne få noget spilletid.
Brøndby indleder den nye sæson, måske med Frederik Alves i truppen, søndag den 21. juli, når de ude møder Viborg, inden de tager hul på kvalifikationen til Conference League fire dage senere.