Mads Hermansen: Minder om guldholdet fra 2020/21-sæsonen

Nyheder
torsdag, 23 maj 2024 kl. 12:03
mads hermansen bif 2021
For første gang siden 2021 kan Brøndby søndag vinde guld i Superligaen.
Og faktisk er der en del ligheder mellem de to hold, siger den tidligere Brøndby-målmand Mads Hermansen.
Da Brøndby senest vandt guld, var Mads Hermansen reserve for Marvin Schwäbe, men han husker tydeligt, hvordan truppen var sammensat, og hvad der var medvirkende til, at det Brøndby-hold i sidste ende gik hele vejen og fik guldmedaljerne.
I denne sæson har Mads Hermansen spillet fast for Leicester, som han med flere fantom kampe har været med til at rykke tilbage op i Premier League.
Men selvom han nu har fast adresse i det engelske, så følger han fortsat Brøndby tæt og han har i den seneste uges tid også trænet med på Vestegnen for at holde sig i form frem mod EM.
Han forventes at skulle deltage i slutrunden, da Kasper Hjulmand med stor sandsynlighed vælger ham som sin tredjemålmand.
Så der er ingen tvivl om, at han har et godt grundlag for at sammenligne 2020/21-holdet med det nuværende, der altså kan sikre guldmedaljerne søndag ved at besejre AGF.
- Harmonien blandet med noget hårdhed også. Specielt nogle af dem, der er kommet ind til den her sæson. Nogle af de lidt ældre spillere har bragt noget kant. Det er tydeligt at mærke. Hvis man tager det tilbage til 2020/21-sæsonen, var det også noget af det, der var kendetegnende for holdet, lyder det fra den danske landsholdsmålmand i programmet Offside.
Selvom de to hold altså minder en del om hinanden, så er der nu blevet skiftet godt ud i truppen siden dengang.
Niels Frederiksen er som bekendt blevet afløst af Jesper Sørensen på trænerbænken, og fra det guldvindende-hold i 2020/21 er det kun spillere som Kevin Mensah, Josip Radosevic og Mathias Kvistgaarden samt reservemålmand Jonathan Aegidius, der er tilbage fra dengang.