Mathias Kvistgaarden spøger i guldkampen: 'Kan ikke udelukke noget'

Nyheder
torsdag, 09 maj 2024 kl. 11:02
mathias kvistgaarden bif
Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen har udtalt, at det ikke kan udelukkes, at Mathias Kvistgaarden bliver klar til at spille en rolle i de sidste fire kampe i 3F Superligaen.
Mathias Kvistgaarden er fortsat ude med en skade, men der ser ud til at være fremgang at spore hos det 22-årige talent.
I denne uge har han været en smule på træningsbanen, hvilket han senest var onsdag. Her deltog han blandt andet i en masse højintense løb.
Det er naturligvis også værd at nævne, at han forlod træningsbanen med et stort smil på læben. Det kan være en klar indikation af, at han selv føler, at det går i den rigtige retning.
Netop derfor er det heller ikke udelukket, at han kan blive klar til at spille en rolle i de sidste fire kampe i sæsonen. Kampen om mesterskabet er særdeles tæt i år, og chancerne for succes ville naturligvis forbedres med Kvistgaarden i truppen.
Efter onsdagens træning udtalte cheftræner Jesper Sørensen, at det ikke er udelukket, at han kommer i aktion. Omvendt sagde han også, at de ikke har 'nogen forventninger'.
"Vi kommer ikke til at udelukke noget. Kvistgaarden er ikke udelukket. Der er et lille håb, men det skal selvfølgelig også give mening i forhold til risiko," sagde han efter onsdagens træning ifølge 3point.dk.
"Der er selvfølgelig en risikovurdering, samtidig med at der er en kvalitetsvurdering. Han har også været ude lang tid, så det er også et spørgsmål om, hvad man kan komme tilbage med, men jeg holder tingene åbne. Jeg kommer ikke til at lukke noget ned."
Til gengæld var Yuito Suzuki ingen steder at se på banen ved onsdagens træning. Det skabte bekymringer om, hvorvidt han havde pådraget sig en skade.
Ifølge Sørensen er der dog intet at frygte, da han er tilbage på træningsbanen torsdag. Derfor er der heller ingen fare for, at han ikke bliver klar til søndagens topkamp mod FC København.