Nedslået Jesper Sørensen: Det er ude af vores hænder nu

Nyheder
mandag, 13 maj 2024 kl. 11:04
jesper sorensen bif
Det var en meget afklaret Jesper Sørensen, der udtalte sig til pressen efter Brøndby IF's 3-1-nederlag til FC København søndag eftermiddag.
Det var næppe morsomt for Brøndby-træner Jesper Sørensen at tale med pressen efter 3-1-nederlaget til FC København søndag aften. Da han mødte pressen, var han godt klar over, at 1.-pladsen var tabt - og at spørgsmålene primært ville handle om dét.
I denne forbindelse slog han fast, at Brøndby ikke længere har mesterskabet i egne hænder. Med andre ord, er de afhængige af udfaldet af de andre kampe, hvis de skal vinde mesterskabet.
"Det er ude af vores egne hænder lige nu, men vi kan stadig gøre alt hvad vi kan," udtalte han ifølge 3point.dk efter kampen.
Selvom det var tungt for Sørensen og co. at tabe til deres ærkerivaler på hjemmebane, var ikke alt negativt.
Træneren indrømmede, at han havde set positive takter, men også en række uprovokerede fejl. Og sidstnævnte skal naturligvis sies fra, hvis man skal vinde et derby.
Da han blev spurgt ind til kampforløbet, indrømmede han, at han var godt tilfreds med den første del af opgøret. Han pegede dog på FC Københavns første mål, som ifølge Sørensen var 'for nemt' at komme til. Her understregede han, at det ganske enkelt var et resultat af dårligt forsvarsspil.
"Vi starter godt ud, får greb om kampen og får scoret det første mål. Men så scorer de et mål, hvor de ikke skal arbejde særlig hårdt for det. Det mål var jeg meget utilfreds med. Det var en situation, hvor vi ganske enkelt skal dække bolden ud og have styr på det," udtalte han.
Efter søndagens kampe er Brøndby raslet ned på en 4.-plads med 56 point. På 3.-pladsen finder man FC Nordsjælland med 56 point og en bedre målscore. På hhv. 1.- og 2.-pladsen ligger FC København og FC Midtjylland, der hver især har 58 point.