Nicolai Vallys: Har pludseligt fået mange venner

Nyheder
torsdag, 23 maj 2024 kl. 12:46
nicolai vallys sean klaiber
Nicolai Vallys har oplevet en massiv opmærksomhed fra fans i løbet af denne sæson.
Med 13 mål i bagagen har han markeret sig som en afgørende spiller og er blevet kåret som sæsonens profil af sine konkurrenter i Superligaen.
Denne succes har ført til, at Brøndby nu står på randen af at vinde deres 12. mesterskab i historien, hvis de sejrer over AGF på søndag.
Den store opmærksomhed har ført til, at Vallys modtager mange henvendelser fra fans, der håber på at få fat i billetter til den afgørende kamp.
"Jeg får rigtig mange henvendelser fra Brøndby-fans, men kan ikke skaffe billetter," fortæller Nicolai Vallys til Bold.
Han bemærker med et smil, at han pludselig har fået mange nye venner, der håber på en billet til søndagens kamp.
Der er mange kreative undskyldninger blandt dem, der kontakter ham.
"Der er åbenbart mange med en far, som fylder 50 på søndag. Jeg forstår virkelig godt, folk vil gøre alt for at se den kamp," siger Vallys. Trods de mange forespørgsler er det dog uden for hans kontrol at skaffe billetter. "Men jeg kan sgu ikke hjælpe med at skaffe billetter," tilføjer han med et skævt smil.
Stemningen på Vestegnen er alt andet end normal i denne uge. Selvom klubben gør alt for at bevare en følelse af normalitet for spillerne, kan Vallys mærke, at spændingen er på sit højeste.
Den kommende kamp mod AGF har skabt en særlig atmosfære, der kan mærkes både blandt spillere og fans.
Vallys selv føler sig rolig og fokuseret på opgaven foran sig. For resten af Brøndby-holdet er der ingen tvivl om kampens betydning og de er klar til at give alt for at sikre guldet til Vestegnen.
Søndag bliver en afgørende dag for Brøndby, og klubbens fans håber på at kunne fejre en historisk triumf.
Nicolai Vallys' præstationer har været en nøglefaktor i klubbens succes denne sæson, og hans ro og fokus kan vise sig at være afgørende i den sidste kamp mod AGF.