Nicolai Vallys langer ud efter 'kloge hoveder’

Nyheder
torsdag, 16 maj 2024 kl. 18:37
nicolai vallys bif
Brøndby sikrede sig onsdag aften en yderst vigtig og hårdt tilkæmpet sejr mod FC Nordsjælland.
Tre point der for en stund sender dem op på førstepladsen i Superligaen og tilbage i den guldkamp, som mange ellers havde travlt med at dømme dem ude af efter nederlaget mod FC København på hjemmebane søndag.
En af de afgørende spillere i triumfen var ikke overraskende Nicolai Vallys, der med et flot hovedstød efter den halve time fandt Suzuki inde i det lille felt, hvor japaneren resolut kunne sparke kampens eneste scoring op i nettaget.
Årets profil i Superligaen var efter kampen, der kostede mange kræfter, godt brugt, men han havde alligevel overskud til både smil og også en lille opsang til dem, der havde troet, at Brøndby var døde og begravet.
- Jeg er helt smadret og var helt smadret til sidst. Det var dejligt at vise fansene, at vi stadig er med i det her. Vi kæmper til det er helt overstået. Jeg føler, der er mange, der har dømt os ude.
- Men sådan er det, der er mange kloge hoveder, som kigger på øjebliksbilledet. Nu er det et andet. Vi spiller hver kamp for at vinde, og så er det ligegyldigt, hvor vi ligger nu, hvis vi ikke ligger nummer et, når sæsonen slutter, siger Nicolai Vallys til DR Sporten.
Med sejren er Brøndby oppe på 59 point i Superligaen, og skulle FC København og FC Midtjylland senere torsdag spille uafgjort, vil alle tre hold være a point i toppen af tabellen.
Kigger vi på de tre holds slutprogram, så er det klart Brøndby, der har det mest favorable af slagsen med kampe mod Silkeborg ude og AGF hjemme i sæsonens sidste kamp.
En kamp der muligvis kan være med til at sende guldet til Vestegnen, hvis det står til Nicolai Vallys, der altså langt fra har opgivet håbet om et dansk mesterskab.