Skal du med til guldfest? Ekstra billetter til AGF-kampen sættes til salg i dag

Nyheder
onsdag, 22 maj 2024 kl. 10:44
broendby fans fest
Brøndby meddeler nu, at de sætter yderligere 1.000 billetter til salg til den ellers udsolgte mesterskabskamp mod AGF. Se her, hvordan du kan få billetter til kampen.
Der har været tryk på Brøndbys billetkontor de sidste par dage, efter det mandag stod klart, at de blå-gule med sejren mod Silkeborg og FC Midtjyllands pointtab i Farum var tilbage på førstepladsen i Superligaen.
For bare en uge siden var de ellers næsten døde og begravede og nede på fjerdepladsen, men nu kan Brøndby altså selv afgøre mesterskabet ved blot at besejre AGF i sidste spillerunde.
Alle fans med blå-gule hjerter vil til guldfest, og derfor blev de 1.500 ekstra billetter, som klubben satte til salg tirsdag, også hurtigt flået væk, da flere end 20.000 mennesker stod i online kø for at være en af de heldige. 
Mange blev altså skuffede, men nu er der så helt ekstraordinært opstået en ekstra chance for at sikre sig en billet, til hvad der kan blive en historisk dag og en guldfest uden sidestykke.
For Brøndby meddeler nemlig på deres egen hjemmeside, at der nu er sat yderligere 1.000 billetter til salg til søndagens kamp, der fløjtes i gang klokken 17:00. Billetter der udloddes i dag onsdag.
- Pladserne er blevet tilgængelige, da AGF har accepteret at flytte deres medrejsende fans op i det øvre udebaneafsnit, hvilket betyder, at det nedre afsnit kan afsættes til Brøndby-fans. Vi takker AGF og deres fans for deres store samarbejdsvilje, så vi kan få plads til flest mulige fans på Brøndby Stadion på søndag.
Billetterne til kampen vil blive solgt over to faser onsdag 22. maj via billet.brondby.com.
Fase 1: Klokken 13:00 - 14:00 vil der være adgang for billetabonnenter, som endnu ikke har trukket billet til kampen.
Fase 2: Klokken 15:00 åbnes salget af de resterende billetter for alle. Der vil være en begrænsning på fire billetter per profil.