Suzuki kroner flot sæson - udtaget til landsholdet

Nyheder
fredag, 24 maj 2024 kl. 10:25
yuito suzuki bif
Brøndbys talentfulde japaner er for første gang blevet udtaget til det japanske landshold.
Når Brøndby søndag eftermiddag kan sikre sig det danske mesterskab, skyldes det naturligvis en god holdpræstation, men der har også været nogle profiler, der har skilt sig ud. En af dem har utvivlsomt været Yuito Suzuki.
Den 21-årige offensivspiller kom til Brøndby sidste sommer fra japanske Shimizu S-Pulse, og siden sin ankomst er han kun trådt mere og mere i karakter.
I mesterskabsslutspillet har han således haft sidste eller næstsidste fod på hele ti mål i ni kampe, og de gode præstationer er ikke gået ubemærket hen.
For nu er Yuito Suzuki nemlig blevet udtaget til det japanske landshold, der skal møde Myanmar og Syrien i Japans VM-kvalifikationsgruppe i begyndelsen af juni måned.
Og får Suzuki spilletid i de kampe, vil der være tale om en debut, da han aldrig tidligere har repræsenteret Japans A-landshold.
Han har dog tidligere optrådt en del på det japanske U23-hold, der også skal med til OL i Paris denne sommer.
Her forventes det også, at Yuito Suzuki er blandt de udvalgte for japanerne, der har stolte traditioner i lige netop den turnering, da de med 12 deltagelser er det land, der har været med flest gange.
Det er dog ikke kun i Japan og Danmark, at navnet Yuito Suzuki begynder at vække genklang.
Den kreative japaner, der altså er i færd med sit helt store gennembrud, har tiltrukket interesse fra flere store europæiske klubber, og dermed kan et skifte væk fra Brøndby allerede komme på tale denne sommer.
Bundesliga-sølvvinderne fra VfB Stuttgart er tidligere blevet meldt interesseret i at hente Yuito Suzuki til klubben.
Da Brøndby for lidt over en uge siden slog FC Nordsjælland med 1-0 på en scoring af netop Suzuki, var der også talentspejdere fra Manchester City, Manchester United, Tottenham og Ajax foruden Stuttgart, for at se nærmere på Suzuki, som flere medier mener at vide vil koste mellem 15-20 millioner euro at købe fri af Brøndby.