Sydsiden melder klart ud inden march: Dette accepteres ikke!

Nyheder
lørdag, 25 maj 2024 kl. 10:21
sydensiden march broendby stadion mesterskab
Flere tusind BIF-fans kommer til at marchere gennem Brøndby søndag formiddag og Sydsiden melder klart ud, at dette ikke tolereres.
Søndag er dagen, hvor Brøndby kan sikre sig sit andet mesterskab på fire år.
Det kræver en sejr over AGF, og der er lagt op til en storslået fest på Vestegnen. Vejrudsigten lover sol, varme og kun lette byger, så der kommer til at være tryk på i gadebilledet og omkring stadion hele dagen.
Sydsiden afholder en march, ligesom vi også så det i 2021, da man senest vandt mesterskabet, og den starter fra Brøndbyøster Torv kl. 12.00, hvor flere tusind ventes at tage del i festlighederne.
Iført de gule farver spadserer de gennem byen, inden de rammer Brøndby Stadion, og Sydsiden kommer nu med en klar opfordring til sine medfans.
"Lad kanonslagene blive hjemme. Vi går igennem vores egen by, og vi skal ikke skræmme borgere og ødelægge vores hjem," skriver de og fortsætter:
"Søndag skal vi alle kæmpe for tre point og være i godt humør. Det kommer man ikke af kanonslag, og de vil ikke blive tolereret i marchen på søndag."
Denne opfordring fra Sydsiden er vigtig, da kanonslag kan skabe frygt og uro blandt både deltagere og byens beboere.
I stedet ønsker Sydsiden at fokusere på det sportslige og fællesskabet omkring Brøndby IF. Det er en dag, hvor fansene skal støtte deres hold og fejre sammen, ikke skabe kaos og utryghed.
Der er meldt udsolgt på Brøndby Stadion, og mere end 20.000 fans har forgæves været i kø til at trække en billet til guldkampen.
For at imødekomme de mange fans, som ikke har fået billet, har Brøndby sat en storskærm op ude foran stadion. Her kan fans uden billet samles og følge kampen i fællesskab, hvilket vil skabe en endnu større feststemning omkring stadion.
Brøndby Stadion og området omkring vil dermed være fyldt med forventningsfulde fans, både indenfor og udenfor stadion, alle klar til at støtte deres hold.
Det er en vigtig dag for Brøndby IF, og fansene spiller en stor rolle i at skabe en positiv og støttende atmosfære.
Denne søndag på Vestegnen bliver uden tvivl en mindeværdig dag for alle Brøndby-fans.
Ved at følge opfordringen fra Sydsiden om at undgå kanonslag, kan alle bidrage til en sikker og glædesfyldt begivenhed, hvor fællesskabet og kærligheden til klubben er i centrum.
Det er en dag, hvor Brøndby kan skrive historie igen, og hvor alle tilhængere sammen kan fejre deres hold i en atmosfære præget af glæde og sportsånd.
Brøndbys fans har en unik mulighed for at vise, hvad fællesskab og sportsånd betyder. Ved at støtte deres hold med positive og festlige midler kan de være med til at sikre, at denne dag bliver husket for alt det gode, som fodbold kan bringe til et samfund.