Tidligere Brøndby-talent kan skifte til Kolding

Nyheder
fredag, 07 juni 2024 kl. 15:24
christian enemark
Tidligere Brøndby-spiller har efter en god sæson hos Næstved spillet sig ind på radaren hos større klubber og et skifte kan derfor være under opsejling.
Vi skal lidt tilbage i tiden, men der er givetvis nogle på Vestegnen, hvor navnet Christian Enemark fortsat ringer en klokke.
Han kom til Brøndby fra Køge i 2015 som ungdomsspiller, og allerede to år senere kunne han så fejre sin debut for førsteholdet i en kamp mod SønderjyskE.
Det var en kamp, hvor daværende træner Alexander Zorniger efterfølgende kaldte ham for kampens bedste og spåede den unge Christian Enemark en stor fremtid.
Det blev dog kun til en enkelt kamp yderligere for førsteholdet i Brøndby for Christian Enemark, der derfor søgte væk i 2018 på en lejeaftale til Køge og derefter permanent med et skifte til Næstved.
Her har det tidligere Masterclass talent så gjort så godt opmærksom på sig selv, at der nu begynder at være større interesse for ham. Det mener Tipsbladet i hvert at vide, og mediet har da også haft fat i Christian Enemarks agent, Anders Hansen, for at høre om et potentielt kommende klubskifte.
- Selvfølgelig er der interesse for en spiller som Christian Enemark, der har vist god figur i Næstved. Men jeg kan desværre ikke kommentere på konkrete klubber og hans kontraktlige forhold.
Når Christian Enemark kan være interessant for andre klubber, hvor Tipsbladet nævner ambitiøse Kolding som den mest oplagte kandidat, så skyldes det blandt andet, at Næstved sluttede den netop overståede sæson i NordicBet ligaen på en skuffende 11. plads, og de derfor må en tur ned i landets tredjebedste række.
Den nedrykning skulle have udløst en klausul i det tidligere Brøndby-talents kontrakt, så han kvit og frit kan forlade Næstved, men den del vil agent Anders Hansen altså ikke forholde sig til.