Tilfreds Carsten V. Jensen: Han vil spille en vigtig rolle

Nyheder
tirsdag, 04 juni 2024 kl. 20:53
carsten v jensen bif
Carsten V. Jensen er begejstret for ansættelsen af Brøndbys nye assistenttræner og har høje forventninger til hans indflydelse på både trænerstaben og holdet.
Martin Retov, der hidtil har været en central del af Brøndbys trænerteam, er nu blevet afløst.
Brøndby IF har valgt at bringe den tidligere træner fra Sønderjyske, Henrik Hansen, ind som assistent til Jesper Sørensen. Denne beslutning har mødt stor opbakning fra fodbolddirektør Carsten V. Jensen.
"Vi er glade for at kunne meddele, at vi har tilknyttet Henrik Hansen som assistenttræner. Henrik er en erfaren og dygtig træner, der bringer stor erfaring med sig fra sin karriere som fodboldspiller samt fra hans tidligere roller i trænerfaget," siger Jensen.
Hans glæde og forventninger er tydelige, da han uddyber Henriks kvalifikationer og det potentiale, han ser i den nye assistent.
Henrik Hansen kommer med en omfattende baggrund inden for dansk fodbold, både som spiller og træner.
Denne erfaring, kombineret med hans strategiske og strukturerede tilgang til trænergerningen, gør ham til et værdifuldt medlem af Brøndbys trænerstab.
"Han har et indgående kendskab til spillet, og kombineret med hans evne til at arbejde struktureret og meget målrettet, så ser vi frem til at drage nytte af Henriks kompetencer," forklarer Jensen yderligere.
Carsten V. Jensen er overbevist om, at Henrik Hansen vil få en betydelig rolle i at styrke trænerteamet. Han ser frem til, at Henrik bidrager til holdets fortsatte fremgang og succes i de kommende sæsoner.
"Vi er derfor overbeviste om, at han vil spille en vigtig rolle i trænerteamet og bidrage til holdets fortsatte udvikling og succes i de kommende sæsoner," udtaler Jensen.
Henrik Hansen, der er 44 år gammel, vil starte sit nye job om knap tre uger, når Brøndbys trænerstab og spillere vender tilbage fra ferie.
Denne ansættelse markerer en spændende ny æra for Brøndby, da klubben ser frem til de nye impulser og den friske ekspertise, som Henrik Hansen bringer med sig.