Danskerklub overvejer at hente Jesper Lindstrøm

Transfernyt
lørdag, 22 juni 2024 kl. 12:13
jesper lindstrom napoli
Det skorter ikke på bejlere for den tidligere Brøndby-spiller, hvis dage i Napoli ser ud til at være talte. Nu melder Fiorentina sig tilsyneladende også på banen.
Mens det danske landshold render rundt i Tyskland og forbereder sig på skæbnekampen mod Serbien på tirsdag, hvor de kan spille sig videre til ottendedelsfinalerne, så har Jesper Lindstrøm helt andre tanker.
Han skal nemlig finde ud af, hvordan han får karrieren tilbage på ret køl efter en på alle måder skuffende sæson hos Napoli, hvor han har haft mere end svært ved at leve op til de forventninger, der blev stillet til ham i forbindelse med offentliggørelsen af handlen sidste sommer.
Ikke et eneste mål eller oplæg blev det til i Serie A for Jesper Lindstrøm, der, næsten uanset hvilke trænere Napoli fandt frem undervejs, for det meste varmede bænk.
Det er han ganske enkelt for god, og for Napolis synspunkt også for dyr, til at gøre, så der arbejdes i kulissen på, at han snart skal et andet sted hen og spille fodbold.
I et stykke tid har den franske Ligue 1 lignet en oplagt destination for den teknisk stærke dribler, da både Marseille og Lyon er blevet meldt interesseret, som vi tidligere har skrevet om her på Bifsupporters, men nu forlyder det, at Jesper Lindstrøm måske slet ikke behøver at forlade Italien i jagten på spilletid.
For ifølge italienske La Gazzetta dello Sport, der også menes at kende til interessen fra Marseille, så er Conference League finalisterne fra Fiorentina også ude efter Jesper Lindstrøm.
Skulle det skifte blive til noget, vil Jesper Lindstrøm blive den ottende dansker hos La Viola, der i øjeblikket har målmand Oliver Christensen på kontrakt.
Tidligere har Brian Laudrup, Martin Jørgensen, Per Krøldrup, Jacob Rasmussen, Kenneth Zohore og Christian Nørgaard også været på kontrakt i klubben fra Firenze.