Transferekspert: Yuito Suzuki skifter til tysk storklub

Transfernyt
fredag, 07 juni 2024 kl. 17:56
yuito suzuki
Brøndbys lysende stjerne i foråret, er tæt på et skifte til Bundesligaen.
Yuito Suzuki har med sine imponerende præstationer fanget interessen fra flere europæiske klubber og VfB Stuttgart ser ud til at være den førende bejler.
Brøndby Stadion har i løbet af foråret været et populært mål for scouts fra hele Europa, der har haft Suzuki i kikkerten.
Stuttgart, der sluttede som nummer to i Bundesligaen og dermed sikrede sig en plads i næste sæsons Champions League, har gentagne gange haft repræsentanter på plads for at følge japanerens spil.
Transfereksperten Farzam Abolhosseini bekræfter Stuttgarts interesse og antyder, at et skifte er nært forestående.
"Der er stor sandsynlighed for, at han ender i Stuttgart. De har været på Brøndby Stadion, og vi ved, at der er japanske forbindelser i klubben," siger han i en video på Tipsbladets YouTube-kanal.
Abolhosseini fremhæver også Stuttgarts japanske forbindelse, som kunne være en afgørende faktor i Suzukis valg.
"De skal til Japan og spille en træningskamp, de har japanske ansatte, og de har japanske spillere. Der er en vild japansk forbindelse, og jeg er ret sikker på, at han er i Stuttgart, når transfervinduet lukker," tilføjer han.
Carsten V. Jensen, sportsdirektør i Brøndby IF, har gjort det klart, at klubben forventer en betydelig transfersum for Suzuki. "Man vil have kassen for Yuito Suzuki," har Jensen udtalt, og prisen skulle ligge på samme niveau som tidligere profiler fra FC Nordsjælland, hvilket vil sige over 100 millioner kroner. Abolhosseini bekræfter også, at Brøndby ikke vil sælge Suzuki for mindre end et trecifret millionbeløb.
Stuttgart har allerede tre japanske spillere i truppen: Chase Anrie, Ito Hiroki og Haraguchi Genki. Hvis Suzuki skifter til Stuttgart, vil han blive den fjerde japaner i klubben, hvilket vil styrke deres allerede stærke japanske forbindelse yderligere.
Mens fans af Brøndby IF måske ser med bekymring på et potentielt farvel til Suzuki, vil et skifte til Stuttgart være et stort skridt i hans karriere.
Med Champions League-fodbold på horisonten kan det være den perfekte platform for Suzuki til at fortsætte sin udvikling og gøre indtryk på den internationale scene.