Brøndby får en ekstra dag at handle i

Nyheder
fredag, 07 juni 2024 kl. 19:04
claus steinlein carsten v jensen
Transferdeadline er blevet flyttet en enkelt dag, så vinduet i stedet lukker den 2. september.
Sæsonen er forbi og det betyder at rygtesæsonen i stedet er startet op. Endnu er den fortsat i sin spæde fase, selvom der allerede har været en rumsteren om diverse tilføjelser til Brøndby-truppen.
Det kommer dog formentlig til for alvor at tage fart, når transfervinduet officielt åbner den 1. juli, og klubberne igen kan handle og præsentere nye spillere.
Sportsdirektør Carsten V. Jensen har tidligere været ude at sige, at målet er at gå styrket ud af transfervinduet, så Brøndby også i den kommende sæson har en trup, der kan spille med om mesterskabet, og nu har sportsdirektøren så om ikke andet fået en ekstra dag at foretage sine forretninger i.
Normalt lukker sommertransfervinduet den 1. september, men den dato skydes denne gang en enkelt dag. Det bekræfter Turneringschef i Divisionsforeningen, Peter Ebbesen i et interview med Bold.dk.
- Det passer. Der er weekend, og vi vil altid gerne lukke vinduet på en hverdag af hensyn til klubberne og kommunikationen med andre forbund, så det er derfor.
- Normalvis ville vi lukke den 1. september, men vi vil altid skubbe det, når det rammer en weekend, og det ville vi også have gjort, hvis det var sket i januar-vinduet.
I eksempelvis England og Spanien lukker det kommende transfervindue dog allerede fredag den 30. august, hvor klubberne altså ikke længere vil være i stand til at købe spillere, men de kan dog fortsat sælge, skulle de ønske det.
- Hvis der er tale om internationalt klubskifte, skal det jo cleares, så jeg tænker, at det er derfor, at de fleste vælger at undgå en weekend, lyder det fra Peter Ebbesen.
Nogle af de spillere, der måske kan forlade Brøndby er profiler som Suzuki og Vallys, der forventes at være interesse for i større europæiske klubber.