Jesper Sørensen: Et åbent sår

Nyheder
onsdag, 26 juni 2024 kl. 18:04
jesper soerensen bif
Brøndbys cheftræner fortæller, at kampen mod AGF stadig sidder dybt i ham, men at både han og truppen er klar til at se frem.
Optakten til den nye sæson er i fuld gang for Brøndbys spillere, der i sidste uge vendte tilbage til træningen, hvor den står på en række fysiske tests, inden første træningskamp mod Vejle venter på lørdag.
Her var der masser af smil at spore hos spilleren og Jesper Sørensen, men det betyder ikke, at afslutningen på den forgange sæson er glemt.
For kampen mod AGF, og nederlaget der endte med at koste guldet, sidder stadig dybt i cheftræneren.
- Vi gik herfra med et åbent sår, og det heler, men vi vil altid have et ar. Sådan er det, når man rækker ud efter de største ting og har en ambition og noget, man rigtig gerne vil opnå, som man står lige på tærsklen til, men så ikke kommer helt derhen. Så gør det ondt, og det gør ondt længe, men nu er vi klar igen, lyder det optimistisk fra Jesper Sørensen i et interview med Bold, hvor han også fortæller, at det ikke har været en kamp, han har haft den store lyst til at gense sidenhen.
Jesper Sørensen håber, at man kan lære af oplevelsen fra den sidste kamp, men at det ikke alene må blive brændstoffet frem mod den kommende sæson.
- Vi skal lære af det, vi har oplevet, og blive endnu dygtigere og skarpere. Vi skal ikke køre på dampene af en revanchelyst i et helt år. Det kommer nok ikke til at gå,
Der er under en måned til, at Superligasæsonen igen sparkes i gang, når Brøndby lægger fra land med en udekamp mod Viborg den 20. juli. Fire dage senere følger den første kamp i kvalifikationen til Conference League, når enten Wisla Krakow og KF Llapi 1932 venter.