Lech Poznan hylder Brøndby i præsentation af Niels Frederiksen

Nyheder
torsdag, 30 maj 2024 kl. 13:44
niels frederiksen
Da Niels Frederiksen onsdag blev præsenteret i Lech Poznan, sendte den polske storklub en meget elegant hyldest til hans ikoniske skilt fra Brøndby-tiden.
Der er mange store øjeblikke at fremhæve fra Brøndbys mesterskabssæson i 2020/21, men det uden tvivl største må alligevel være, da Niels Frederiksen i kampen mod FC Midtjylland, på et propfyldt Brøndby Stadion, ikke kunne få kontakt med sine spillere grundet den enorme larm fra tilskuerpladserne.
Han holdt derfor en tavle op med skriften “keep attacking”, for på den måde at kommunikere med sine spillere, og budskabet trængte igennem.
For Brøndby endte med at vinde kampen 3-1 mod et FC Midtjylland-hold med kun ti spillere på banen, og den sejr var et vigtig skridt i mesterskabskampen, der som bekendt endte med at falde ud til Brøndbys fordel.
Det var en situation, der gik viralt, og som resten af Fodboldeuropa også fandt ganske morsom, og selvom den nu efterhånden har tre år på bagen, så er den bestemt ikke glemt.
Det blev nemlig bevist onsdag, da Niels Frederiksen officielt blev præsenteret som træner i sin nye polske klub, Lech Poznan.
Her havde nogle fra Lech Poznans SoMe afdeling nemlig fået den ganske sjove idé at kopiere gimmicken fra 2021, da Niels Frederiksen stod med en tavle, hvorpå der med blå sprittusch var skrevet ‘Cześć trenerze!’, der godt nok ikke betyder keep attacking, men i stedet ‘Tro på det’ på polsk.
Det er Niels Frederiksens første job siden Brøndby, og han har tidligere over for Bold fortalt om lighedspunkterne mellem de to klubber.
- På mange måder kan man godt sammenligne de to klubber. Specielt når det handler om passionen og entusiasmen hos fansene. Jeg mærker, at fodbolden virkelig betyder meget for mange mennesker, lige som jeg oplevede det i Brøndby.
- Lech Poznan er også en klub, der satser stort på talentudvikling, ligesom jeg oplevede fra min tid i Brøndby, hvor talentudviklingen også spillede en stor rolle.