Mads Hermansen: Tænker jeg har efterladt et godt indtryk

Nyheder
onsdag, 12 juni 2024 kl. 14:45
mads hermansen
Den tidligere Brøndby-målmand holder stadig kontakten ved lige med klubben.
Det var et velkendt ansigt, der rendte rundt på Brøndbys træningsbaner for et par uger siden, da Mads Hermansen pludselig indtog banerne i Brøndby.
Målmanden, der har haft storslået sæson med Leicester, som han har været med til at føre op i Premier League, skulle nemlig holde sig i form, inden landsholdet skulle samles.
Og her faldt valget meget naturligt på Brøndby, hvor han stadig gør en dyd ud af at holde kontakten til sin tidligere klub.
- Lige for mig personligt er det jo det vigtigste for mig. At jeg er tæt med min familie og mine venner. Det er jo også mine venner, mange af dem, der er her i Brøndby. Jeg er gået her i mange år, så jeg nyder jo også at komme igen. Jeg ved ikke, om jeg vil kalde det vigtigt, men jeg synes, det er naturligt. For mig i hvert fald.
- Jeg ved ikke, om det er det for alle, men jeg finder det meget naturligt, at jeg kan spørge om lov til at komme her. At de tager imod mig med åbne arme, det er også noget, der betyder sindssygt meget for mig. Det tænker jeg også betyder, at jeg har efterladt et godt indtryk i den tid, jeg har været her, forklarer han i et interview med 3point.
Mads Hermansen kom til Brøndby allerede i 2015, og fire år senere blev han en del af førsteholdstruppen. Han var således reservemålmand, da Brøndby vandt det danske mesterskab i 2021, og allerede året efter satte han sig solidt på positionen som førstemålmand.
I øjeblikket er han med det danske landshold til EM i Tyskland, men her er han umiddelbart udset en plads på bænken, da både Kasper Schmeichel og Frederik Rønnow er foran ham i kampen om spilletid.