Morten Frendrup med flest tacklinger i Serie-A

Nyheder
lørdag, 08 juni 2024 kl. 16:35
morten frendrup
Morten Frendrup har haft en fremragende sæson i Genoa, hvor han har etableret sig som en central figur på holdet.
Efter klubbens oprykning til Serie A har Frendrup vist sig som en uundværlig spiller, hvilket har hjulpet Genoa til at sikre en respektabel 11. plads i ligaen.
Hans præstationer på midtbanen har været en afgørende faktor i klubbens succes, især hans imponerende evne til at bryde modstanderens spil.
Med hele 133 tacklinger i løbet af sæsonen har Frendrup cementeret sin position som den mest aggressive og effektive tackler i ligaen.
Hans nærmeste konkurrent, Ederson fra Atalanta, har til sammenligning kun formået 83 tacklinger.
Denne markante forskel understreger Frendrups ekstraordinære defensive arbejde og hans evne til at læse spillet og agere hurtigt.
Den 22-årige danske midtbanespiller, der kom til Genoa fra Brøndby IF, har tiltrukket sig stor opmærksomhed fra nogle af de største klubber i Europa.
Rygter forbinder ham med klubber som Liverpool og Juventus, som begge skulle være interesserede i at styrke deres midtbane med hans arbejdskraft og tekniske kunnen.
På trods af denne interesse har Frendrup for nylig forlænget sin kontrakt med Genoa indtil 2028, hvilket signalerer både hans og klubbens langsigtede ambitioner.
Genoas sportsdirektør, Marco Ottolini, har gjort det klart, at klubben ønsker at beholde Frendrup mindst en sæson mere, og forhåbentlig længere, hvis det er muligt.
"Det er muligt, at der kommer bud efter ham, men vores plan er at beholde Morten i minimum en sæson mere."
"Kommer der officielle bud, er jeg nødsaget til at fortælle ejerne om det, men vores plan for Morten er, at han bliver mindst en sæson mere," udtaler Ottolini.
Ottolini fremhæver Frendrup som en afgørende spiller for Genoa, idet han beskriver ham som holdets motor og en dybt professionel spiller, som enhver træner ville ønske at have på sit hold.
Han forudser også, at Frendrup snart vil blive udtaget til det danske landshold, givet hans kontinuerligt høje niveau og indflydelse på banen.