Nicolai Vallys: Det bedste der kunne ske

Nyheder
søndag, 26 maj 2024 kl. 11:37
nicolai vallys helt
Nicolai Vallys har været en afgørende spiller for Brøndby IF i denne sæson.
Med 13 mål er han ikke blot klubbens topscorer, men også kåret som sæsonens profil af både med- og modspillere i Superligaen.
Hans præstationer har været en klar anerkendelse af hans dygtighed og indflydelse på banen.
Da Brøndby hentede Vallys fra Silkeborg, var det i skarp konkurrence med FC København, og transferbeløbet på 20 millioner kroner var usædvanligt højt for en handel mellem to danske klubber.
Denne investering viste Brøndbys ambitioner og evne til at tiltrække topspillere.
Vallys’ første sæson i Brøndby var gennemsnitlig, med klubben sluttende som nummer seks i ligaen.
Men i denne sæson har Vallys og Brøndby løftet sig markant. Han har scoret tre mål i de sidste fire kampe, og hans evne til at præstere under pres har været tydelig.
"Vi har en rigtig god følelse. Vi har nemlig bragt os præcis i den situation, vi ønsker at være i, fordi vi selv kan afgøre det," siger Nicolai Vallys om holdets position til Bold.
Brøndby har nu muligheden for at krones som mestre, og en EM-udtagelse for Vallys i næste uge vil være den ultimative kulmination på en imponerende sæson.
Vallys selv har haft en stærk afslutning på sæsonen og har leveret præcis, når det har været nødvendigt.
"Jeg ved, hvad jeg skal levere. Det handler om at finde det rigtige spændingsniveau til den slags kampe," forklarer Vallys forud for den afgørende kamp mod AGF.
Ansvaret på Vallys’ skuldre er vokset i løbet af sæsonen, og han har det fint med det øgede pres. "Jeg mærker et pres. Sådan skal det være. Men jeg påtager mig også gerne et større rolle. I de store kampe – som den vi skal spille mod AGF – er presset stort, og det har jeg det fint med," siger han.
Kampen mod AGF bliver altafgørende for Brøndby - det er vind eller forsvind, alt eller intet.
Selv om en andenplads ville sikre sølvmedaljer, er det ikke noget, der vil udløse feststemning i klubben. Brøndby og Vallys stræber efter det højeste mål: mesterskabet.