Niels Frederiksen: Jeg led med Brøndby

Nyheder
mandag, 17 juni 2024 kl. 9:00
niels frederiksen
Den nuværende Lech Poznan-træner havde ondt af sin tidligere klub, da mesterskabet lige akkurat gled dem af hænde.
Da Brøndby senest vandt det danske mesterskab, var det med Niels Frederiksen på sidelinjen, og han havde håbet på, at Jesper Sørensen kunne have leveret en lignende bedrift. Det fortæller han i et stort interview med Tipsbladet.
- Jeg led da lidt med Brøndby. Det må jeg sige. Jeg kan ikke præcist sige, hvordan de har haft det, men jeg har stået der, og jeg kom så igennem det. Jeg forstår godt, at de var ramte, og jeg led med dem. Jeg havde håbet, at de var lykkedes med det. Jeg kender stadig hele staben og nogle spillere, så jeg heppede da på Brøndby.
Efter Niels Frederiksen vandt det danske mesterskab, havde han og holdet svært ved at følge op på de flotte præstationer, og halvandet år senere blev samarbejdet med den populære cheftræner opsagt.
Det var dog en meget naturlig konsekvens, når Niels Frederiksen i dag reflekterer over den tid, der fulgte efter mesterskabet.
- Jeg har ikke noget ondt eller dårligt at sige om den afsked. Den var rimelig og fornuftig, og jeg synes, at vi skiltes i fordragelighed. Jeg kigger stadig på tiden i Brøndby som fantastisk med en masse gode oplevelser og et mesterskab, der var prikken over i’et. Alting har jo en ende, og jeg synes, at det var det rigtige tidspunkt.
Siden fyringen i Brøndby har Niels Frederiksen holdt en længere pause, men tidligere på foråret fik han så endeligt et nyt job, da han skrev under med den polske storklub, Lech Poznan. En klub han grundet dens størrelse og enorme opbakning fra fansene har sammenlignet med Brøndby IF, og som han nu skal forsøge at føre til et polsk mesterskab, efter de har haft en svær sæson.