Patrick Pentz udtaget til Østrigs EM-trup - Real Madrid-profil fravalgt

Nyheder
søndag, 09 juni 2024 kl. 10:36
patrick pentz bif oestrig
Brøndby-målmanden er helt som ventet blevet en del af den endelige trup, der skal forsvare de østrigske farver ved EM-slutrunden i Tyskland.
Det var ikke mange Brøndby-spillere, som Kasper Hjulmand kunne finde plads til i sin endelige EM-trup, men så kan de blå-gule fans jo om ikke andet glæde sig over, at målmand Patrick Pentz kommer til at repræsentere klubben fra Vestegnen ved den forestående EM-slutrunde.
Landstrænerne havde indtil fredag den 7. juni til at skifte ud i deres trupper, men Østrigs landstræner, Ralf Rangnick, har helt som ventet valgt at holde fast i, at Patrick Pentz naturligvis skal med til EM.
Brøndby-målmanden fik fuld tid i testkampen mod Serbien, som Østrig vandt med 2-1, men sad omvendt på bænken i hele opgøret mod Schweiz, hvor det var Lindner, der vogtede buret, og det er nok også de to, der skal dyste om pladsen til EM.
Mens Patrick Pentz altså er kommet med blandt de 26 mand, der inden længe sætter kursen mod Tyskland, så har Ralf Rangnick måtte sortere store navne fra.
Blandt andet Real Madrid-stjernen David Alaba, der har været skadet i store dele af sæsonen og derfor ikke når at blive klar til slutrunden.
Alle Brøndby-fans ønsker naturligvis, at det går Patrick Pentz godt til slutrunden i det tyske, men alt for mange gode præstationer vil omvendt også betyde, at det kan blive mere end bare almindelig svært at købe ham fri af kontrakten i Leverkusen, som han inden længe vender tilbage til.
Østrigs trup til EM:
Mål:
Niklas Hedl, Heinz Lindner, Patrick Pentz
Forsvar:
Flavius Daniliuc, Kevin Danso, Philipp Lienhart, Phillipp Mwene, Stefan Posch, Leopold Querfeld, Gernot Trauner, Maximilian Wöber
Midtbane:
Christoph Baumgartner, Florian Grillitsch, Marco Grüll, Florian Kainz, Konrad Laimer, Alexander Prass, Marcel Sabitzer, Romano Schmid, Matthias Seidl, Nicolas Seiwald, Patrick Wimmer.
Angreb:
Marko Arnautovic, Maximilian Entrup, Michael Gregoritsch, Andreas Weimann.