Pentz agent roser CV: Spillede en kæmp rolle

Nyheder
mandag, 10 juni 2024 kl. 18:08
carsten v jensen
Den østrigske målvogters agent er ude med rosende ord til sportsdirektør Carsten V. Jensen for at få en handel med Patrick Pentz på plads inden EM.
Det har været dagens helt store nyhed. Patrick Pentz er købt fri af kontrakten i Bayer Leverkusen.
19 millioner kroner skal Brøndby efter alt at dømme sende ind på tyskernes bankkonto, men for den pris får de også en af ligaens allerbedste målmænd, og som sagtens kan ‘risikere’ at blive mere værd i den kommende måneds tid, når han formentlig skal spille til EM i Tyskland som førstemålmand for Østrig.
Derfor roses sportsdirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, også for at have fået lukket en handel, inden slutrunden begynder fredag aften.
- Det mest imponerende for mig er, at Carsten ikke gav Patrick lov til at tage til EM som en spiller, der ikke spiller for Brøndby. For hvis det skete - og han spiller tre fantastiske gruppekampe for Østrig, hvem ved, hvad der kunne være sket?
- At få Leverkusen til at lave en aftale med dem en uge før EM er virkelig smart. Som den kendte sang lyder, er jeg sikker på, at Brøndby-fansene vil være glade for at have fået Patrick i fire år mere, lyder det rosende fra Pentz' agent, James Lippett, til Bold.
I samme interview forklarer James Lippett også, at Brøndbys fans har meget at takke CV for, da det var hans beslutsomhed, der var medvirkende til, at en handel kunne realiseres.
- At forhandle med Carsten var en rigtig god proces. Han vidste, hvad han skulle gøre, og han gjorde det. Han har forhandlet en god aftale i stand for Brøndby, og Patrick har fået en fremragende aftale, som afspejler hans værdi for truppen og som en spiller, der skal være med til at bringe Brøndby endnu længere i de næste par år.
Patrick Pentz har fået en kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2028.