Tidligere Brøndby-talent skifter til Kolding

Transfernyt
mandag, 10 juni 2024 kl. 19:25
christian enemark kolding
Kolding IF har netop offentliggjort en ny spiller i truppen, nemlig Christian Enemark, der tidligere har spillet for Brøndby IF.
Vi skrev allerede i sidste uge om Enemarks potentielle skifte fra Næstved til Kolding IF og nu er skiftet blevet officielt.
Den 25-årige forsvarsspiller har indgået en toårig kontrakt med Kolding IF og ser frem til at blive en del af klubbens ambitiøse projekt.
Enemark udtrykker stor glæde over muligheden og er imponeret over klubbens professionelle setup.
"Jeg er ekstremt glad for at få muligheden for at komme til Kolding og blive en del af den her ambitiøse klub. Alle som jeg har snakket med i og omkring Kolding IF, har mødt mig med en ild i øjnene og en passion som har smittet af i en sådan grad, at jeg ikke var i tvivl om min beslutning," siger Enemark til klubbens hjemmeside.
Enemark har tidligere spillet to kampe for Brøndby IF, før hans karriere fortsatte hos HB Køge, AB, og senest Næstved, hvor han nåede at spille 121 kampe.
Nu ser han frem til at bidrage til Kolding IF's succes og være en del af et dygtigt og ambitiøst hold. Han glæder sig især til at møde sine nye holdkammerater og starte træningen for den kommende sæson.
"Setuppet er utrolig professionelt, og jeg ser frem til at bidrage positivt til et i forvejen rigtig dygtigt og ærgerrigt fodboldhold. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt meget til at møde alle og komme i gang ude på træningsbanen med forberedelserne til en spændende sæson," tilføjer Enemark.
Med Enemarks tilføjelse styrker Kolding IF deres defensiv og håber på at kunne forbedre deres position i den kommende sæson.